zondag 8 mei 2011

Het GROTE ETEN

Vorige week, tijdens een BBQ, hebben wij de freule een stuk komkommer in haar knuistje geduwd om met deze koele stevige tool haar tandjespijn te kunnen verlichten. O, wat vond ze dat mooi. En zowaar, ze kreeg zelfs behoorlijk wat komkommer binnen.

Nou was ik wel voornemens om de freule aan Rapley light te onderwerpen. Ik ben te onzeker en te benauwd om ons meiske niet van een dosis geblenderd voedsel te voorzien - een soort van minimale portie moet er toch wel in. En blijkbaar was de tijd daar om ermee te beginnen. Dat ze de zes maanden op anderhalve week na niet redt moet dan de pret niet drukken. En dus was dit voor onze freule toch wel het weekeind van het GROTE ETEN.

Onze holle bolle meid at ontelbaar veel stukjes komkommer, een stuk gele paprika, vier broccoli roosjes, twee parten peer en twee pakjes liga-koeken. En daarnaast gewoon haar schaaltje fruitprut en haar bakje groentemoes, met als toetje wat snoepen aan de vla van papa en de yoghurt van mama. En had toen nog steeds genoeg plek vrij om met regelmaat lekker bij haar moeder te drinken.

Dus. Mijn meiske heeft een tand. En mijn meiske eet. Eet fors. En ik ben alleen maar trots.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten