donderdag 28 februari 2013

#365driftbuien - 36+

36) Omdat papa op reis is, en dus niet beschikbaar om je na het douchen af te drogen zodra mama met zichzelf afdrogen begint.
37) Omdat je bij het grote judo toernooi eerst wel, en daarna niet meer op de grote judomatten mag. En dat twee uur lang.
38) Omdat mama, bij de grote-kindjes-dansles niet net zoals de andere mama's op de gang mag gaan zitten, maar in het hoekje van de zaal MOET BLIJVEN.
39) Omdat papa op reis is, al een paar dagen lang, en mama dan toch niet ook nog eens mag gaan werken.
40) Omdat Storm wel met mama in de keuken mag koken en het kleine draakje niet.
41) Dat er nieuw badspeelgoed is, een mooie grote badeend met drie kleine badeendjes op haar rug. Maar dat er daar maar een van is, en je die moet delen met, jawel, je grote broer.
42) Omdat het nog geen bedtijd is. Echt niet. En je dus uit pure frustratie een lamp je moeder nagooit. Maar dan die lamp niet meer in je bedje hebt.
43) Omdat er nieuwe mini's zijn, en een mini-keuken, en een mini-mixer en een mini-magnetron. En dat je daar de hele ochtend zelf heerlijk mee gespeeld hebt en dan 's middags opeens met je grote broer moet delen. Vooral die mixer en magnetron.
44) Omdat er een lief schattig baby meisje het waagde zich te ontfermen over je vergeten en verlaten tuit met limonade. En diverse stukken speelgoed.
45) Dat mama vergeten is je voetjes achterop de fiets vast te maken, jij mama daar fijntjes aan herinnert door diezelfde lieve voetjes tijdens het fietsen in mama's knieholtes te duwen, en mama dan boos wordt. Onbegrijpelijk!
46) Omdat je moeder het niet goed vond dat je de koelkast inklom, het goudkuipje roofde en die rustig uit ging zitten likken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten