maandag 4 februari 2013

#365driftbuien - 28+

28) Omdat je niet papa's portemonnee mag leeghalen. En dat als je diezelfde portemonnee een tweede keer weet te kapen, dat nog steeds niet mag.
29) Omdat je niet alleen 'mieh mieh mieh' appelmoes krijgt bij het avondeten, maar het de bedoeling is dat je ook je snijboontjes en aardappels eet. En niet op de grond gooit nadat je de appelmoes eraf gelikt hebt. Hoe lief en aanhoudend je ook 'mieh mieh mieh' blijft krijsen.
30) Omdat je tijdens het avondeten echt niet 'Buhbah' mag spelen op de iPad. Ook niet als je anders in hongerstaking gaat - dat is dan gewoon even jammer.
31) Dat je tijdens de dansles niet mama's tas mag leegruimen, mama geen speen bij zich heeft, de ballenbak alleen voor de les voor pret gebruikt mag worden, je met het verkeerde knuffeltje moet dansen, je danslint geen mooi stokje had, de verkeerde liedjes gedraaid werden en de andere kleine kindjes in de weg zaten.
32) Omdat je etenstijd aan tafel door moet brengen, op je eigen stoel of vast op mama's/papa's schoot. En dat de aan-tafel regel niet afhankelijk is van het feit of je wilt eten.
33) Omdat je niet na het avondeten nog een boterham vruchtenhagel mag claimen, of de kat zijn brokjes mag wegsnaaien - de kans tot eten is dan voorbij.
34) Omdat je niet vlokken door de eetkamer mag rondstrooien en daarna mag opsnoepen.
35) Omdat je prachtig mooi zit te puzzelen op de iPad, maar het niet altijd meteen lukt. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten